More tornados

Al tornar de Minnesota, vaig anar amb la familia a l’esglesia. Aquesta setmana feien un casal d’estiu per als nenes, on els ensenyaven coses sobre la biblia i tambe jugaven. A mi em va semblar que als pobres nens els menjaven una mica el coco perque havien de repetir tot el rato frases com la paraula de Deu es vertadera o la paraula de Deu es bona. El temps era molt dolent i per la radio van donar l’avis de tornado, aixi que tots ens vam refugiar a un pasadis de l’esglesia que es veu que es el refugi antitornados. Mentre estavem tots alla va venir la policia a avisar que ens refugiessim. Quan un tornado esta molt aprop, la policia ha d’anar a tots els edifics publics per assegurar-se que tothom es refugia. Llavors, al passadis, ens vam posar tots en la posicio d’emergensia, que es agenollats al terra amb les mans protegint el cap. Van ser uns moments de molta tensio i mes d’un nen es va possar a plorar. Per sosrt el tornado va passar. Al cap d’una estona, l’alarma va tornar a sonar pe la radio, i vam haver de tornar al passadis. inalment tot va quedar en un ensurt.

Ahir pel mati vam anar a la Fabrica Jelly Belly. Els jelly belly son uns caramels petits, en forma de monjeta i de molts colors diferents. Son famosos en tot America i la fabrica es troba a Kenosha, un poble al costat del nostre. Hi ha de moltissims sabors i tambe n’hi ha de sabors especials, com vomit, mocs, ous podrits, etc.

Avui hem anat a un parc aquatic d’un altre poble del costat, Lake Geneva. Aquest poble es on molta gent de Wisconsin i d’altres estats va a estiuejar. Pel mati hem donat una volta pel poble i hem vist les cases d’estiueig de la gent rica, totes al voltant del llac. Per la tarda, hem anat al parc aquatic. Teniem entrades gratis perque la familia coneix gent que hi treballa.

2 pensaments sobre “More tornados

  1. No me n’oblidare mai…. “Eloi? Que passa?” “Res, trucava per veure que feies que jo estic aqui al passadis de l’Esglesia que utilitzen com a refugi per als tornados” “O_O”

  2. LOOOOOL XDDDDDD comentari de la Ire rulz XDDDDDDDDDDDD
    Una altra experiència inolvidable, oi? =) A partir d’ara tindràs pràctica per si ve un tornado per aquí xD I que guai lo del parc aquàtic! Vau entrar enxufats i tot! Que més vols? xD
    M’alegro que t’ho estiguis passant tant be! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s