These were the ones who started everything and if you miss the beach, here is the lake

Aquests ultims dies els estem passant a tope amb les families. Cap de les dues parts vol deixar un moment sense aprofitar, per tant no parem.

Ahir vam anar a Old World Wisconsin, un museu que parla sobre la historia de Wisconsin durant la seva etapa colonial. Aquest parc-museu acaba d’obrir al public perque durant principis d’aquest mes va ser un dels blancs del tornado i fins ara no havien acabat les tasques de neteja del recinte. Ha quedat totalment devastat, i les fotos preses abans i despres del tornado ho deixen prou clar. En aquest parc-museu es poden veure recreacions de les cases dels immigrants finlandesos, danesos, suecs, alemanys, polacs i afroamericans que venien durant els primers anys de la descoberta dels Estats Units buscant riqueses, terra i una vida millor de la que els esperava si es quedaven a Europa ja que en aquests pobles, tot quedava en mans del germa gran i per tant, els petits, si no volien acabar treballant pel germa gran emigraven a els Estats Units on podrien aconseguir una terra propia.

Avui hem anat a un dels llacs d’aqui a la vora i ens hem estat a Sandy Beach. No te res a veure amb el que es una platja mediterrania de la Costa Brava o la Costa Daurada pero no esta malament. Els punts bons que te es que l’aigua no es salada i per tant no pica als ulls i despres de sortir quan comences a assecar-te i l’aigua esta mes calenta al ser una massa d’aigua tancada. Tampoc hi ha gaires roques amb les quals fer-se mal als peus, pero no hi ha aquella gracia de les onades (tot i que en aquest llac i havia onades per culpa dels vaixells esportius amb els que la gent practicava esqui aquatic) i tampoc tens aquella sensacio de mar perque tot esta rodejat de verd recordant-te que estas a casa i no al mar. Pero no esta malament.

Aquests dies tambe hem tingut temps per passar-nos’ho be. Dissabte vam anar al cinema a veure The Sorcerer’s Apprentice, una nova pel.licula d’accio i aventures magiques de Disney que vaig ser capac, d’entendre d’inici a fi i ara quan tornem de sopar en un restaurant mexica molt famos aqui, els hi toca tastar part de la nostra cuina amb unes llesques de pa amb tomaquet.

3 pensaments sobre “These were the ones who started everything and if you miss the beach, here is the lake

  1. Aprofiteu tots els moments perque ja els dies comencen a esgotar-se. Quan arriveu a casa, anyorareu Wisconsin i les vostres noves famílies adoptives. Menys mal que les noves tecnologies ho arreglen tot i podeu estar en comunicació sempre. Serà maco no oblidar les amistats que heu fet i les experiències que heu tingut.

  2. Que be que vas poder entendre tota la peli! Això confirma que ja saps més angles 🙂 I com diu la Luz, aprofiteu bé aquets poquets dies que queden >_<!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s