Wisconsin State Capitol

El dimarts vam anar les dues families al complet a visitar la capital de l’estat de Wisconsin, Madison. Vam anar al Wisconsin State Capitol, l’edifici central de tota la politica de Wisconsin. L’edifici es de l’estil de la Casa Blanca. Te una cupula molt gran i quatre brac,os que s’estenen en les quatre direccions (nord, sud, est, oest).

Vam tenir la oportunitat de coneixer personalment la representat del districte 66, la senyora Samanta Kerkman. El sistema politic america es diferent al nostre. La Sra. Kerkman es la representant d’un districte, cada tres districtes hi ha un senador i en total hi ha 33 senadors a Wisconsin.

La Sra. Kermanva fer-nos un turn per el capitol i ens va ensenyar sales com la Cort Suprema, la Assemble ia altres cambres on es reuneixen altres carrecs. Tambe vam anar al terrat per veure la ciutat de Madison des de l’aire.

Li vam fer entrega de la bandera catalana i del llibre de Vilassar de Mar. Ella ens va regalar el llibre “State of Wisconsin Blue Book”, signat pel Governador de Wisconsin, Jim Doyle. Aquest llibre explica com funciona tota la politica de wisconsin i la seva representacio a la resta dels EEUUAA.

Un pensament sobre “Wisconsin State Capitol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s