Slow ride, take it easy!

Avui ha estat un dia molt especial. Aquest mati he tornat a anar a Madison amb el Joey per veure el Farmer Market que es celebra alla cada diumenge. Es un mercat situat al voltant de l’Ajuntament de Madison on el agricultors venen tota mena de productes com flors, verdures o formatge. Estava ple de gent, gaire be no es podia ni caminar, pero les parades amb mes clientela eren aquelles que oferien menjar gratis!!

 

 

 

 

Ja que estavem a Madison, hem donat una volta pels voltans del Farmer Market i hem aprofitat per visitar el Wisconsin Veterans Museum, que es un museu dedicat als soldats americans i en ell es poden trobar documents que daten des de la Guerra de la Independencia dels EEUU fins a l’actualitat.

Al mig dia, hem tornat a Baraboo per fer un dinar familiar que ha preparat la Dee Dee per a tots: el Joey, la Tanya, el Henry, el Bill, la Pat i jo. El menjar estava bonissim, abans de tornar a Vilassar, la Dee Dee m’ha d’ensenyar a preparar alguns dels plats tipics d’aqui. Aquesta familia es genial, tots son molt divertits i amables. Durant els ultims dies no paro de pensar en com els anyorare quan marxi..

Per la tarda, el Joey m’ha portat a un Garage Sale, que consisteix en posar a la venda tot el que una familia ja no vol i vendre en el seu propi garatge. Venen tota mena de coses com roba, nines o jocs, fins i tot tambe ofereixen begudes i menjar a molt bon preu. Despres hem anat al Antique & Craft Mall, que es un lloc on venen coses antigues com llaunes de Coca Cola dels anys 60 i productes artesanals.

Una cosa que a mi personalment m’havia impactat bastant de les lleis dels EEUU es el fet que aqui es pot conduir a partir dels 16 anys, si tens la licencia, no es pot veure alcohol si ets menor de 21, pero pots treballar en un bar amb 18 anys o 16 si els teus pares son els propietaris. Per aquesta rao, a mi m’interessava poder treballar en un tipic bar america sense cobrar, i gracies a la Dee Dee i el Michael que coneixen als cambres del Bronco Billy’s, que es un bar-restaurant, aquesta nit he pogut treballar alla durant un parell d’hores aproximadament. Ha estat una experiencia increible i que m’encantaria poder repetir. Els dos cambres que estaven treballant m’han ajudat en tot moment i la majoria de la gent es mostrava molt comprensiva quan els demanava si em podien repetir el que volien per beure o menjar. Tot i que jo havia proposat treballar de manera gratuita, quan he acabat, m’han donat una samarreta del local i una part de les propines, la gent aqui es MOLT generosa!! Es tipic molt feliç per tot el que estic aprenent sobre l’estil de vida i la cultura americana, i sobretot perque tambe estic millorant el meu angles!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s