The end

Sincerament, no tinc gens de ganes d’escriure aquesta entrada del blog, ja que això significa que s’ha acabat la millor experiència de la meva vida!!

Avui dissabte dia 30 he tornat a Vilassar de Mar després d’aquest mes de juliol que ha estat ple de moments divertits, interessants, educatius i emotius. Tot el que he viscut ha estat com un somni fet realitat.

Mai oblidaré el dia en que vaig conèixer als dos jutges de la Cort Suprema de Minnesota, quan em van obrir les portes del departament de bombers de Portage sense previ avís, o bé, la visita a la Universitat de Whitewater, ja que mentre estava passejant pel campus se’m va plantejar la idea d’estudiar en una universitat americana en un futur proper si tot va bé. Podria posar altres exemples diferents als tres anteriors, com la nit en que la Clara i jo vam estar ajudant a servir el sopar als pobres.

Tots aquests moments viscuts en els últims trenta dies, realment, m’han canviat la vida i la meva manera de pensar. Aquesta gran experiència m’ha fet madurar i aprendre moltes coses sobre l’estil de vida al Midwest, que, encara que només porto unes 10 hores a Vilassar, ja trobo a faltar. L’amabilitat de les persones, la seva educació i simpatia són una de les coses que més em van impactar i que sense cap dubte sempre recordaré.

L’afecte que em va demostrar la família de la Dee Dee quan em van acollir a casa seva és una cosa indescriptible de com de bé que es van portar amb mi. Estic molt agraïda per tot el que han fet per fer-me sentir com a casa meva!!! Realment trobo a faltar escoltar les seves veus i rialles.

Per últim, també vull donar les gràcies a totes les persones de l’Ajuntament de Vilassar de Mar implicades en aquest projecte de la Beca als EUA. Crec que és una molt bona motivació per incentivar als estudiants de secundaria a millorar els seus resultats acadèmics, ja que la recompensa és magnifica. Aquest viatge és la millor manera per poder conèixer realment la vida americana, des dels aspectes més quotidians, com el menjar i els esports típics, fins a aspectes més educatius com la millora de l’anglès,  l’aprenentatge de les lleis més importants o com funciona el sistema judicial i polític.

Especialment, m’agradaria agrair tot l’esforç que ha fet el Joey, ja que aquest anys semblava impossible poder conèixer als jutges de la Cort Suprema de Minnesota i visitar la Universitat de Whitewater degut a problemes polítics, però gràcies a la seva paciència i insistència va aconseguir que la Clara i jo coneguéssim a Alan Page i Paul Anderson, tots dos membres de la Cort Suprema de Minnesota, i a la doctora Lois Smith de la Universitat de Whitewater.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s