The Soup Kitchen

ImageAhir vam participar en un menjador social que es duia a terme a una església moltImage coneguda aquí a Chicago, la Fourth Presbyterian Church. Vam arribar allà sobre les 3pm i vam tenir temps de conèixer als altres voluntaris i als organitzadors, així com la rectora de l’església (que és la màxima encarregada del menjador social).

El menjador tenia una capacitat d’aproximadament 150 persones, i sorprenentment, es va acabar omplint. La gent que va assistir era molt variada, des de 18 fins a 80 anys, i hi havia molts més homes que dones.

Al arribar allà  ens van explicar la tasca que haviem de fer: ens vam encarregar de servir les begudes a les persones, que podien triar entre llimonada, tè i aigua. Vam servir molta quantitat de beguda, però és comprensible al pensar que passen tot el dia al carrer i només poden menjar i beure en els menjadors socials que hi ha repartits per Chicago. Tot i que aquest només funciona els diumenges, cada dia hi ha obert un diferent per tal de repartir-se la feina sense deixar de cobrir aquest servei. De fet, a les taules del menjador on vam estar hi havia uns fulls informatius dels llocs oberts durant la setmana.

El que més ens va impactar va ser el positivisme de la gent que, tot i no tenir res, sempre et dedicaven un somriure i una paraula amable pel servei que estaves fent; realment així es feia molt més agradable la teva tasca i, de fet, totes dues vam sortir amb moltes ganes de repetir ja que havia estat molt gratificant. Tan de bo s’oferís aquest servei a Barcelona!

Laura i Júlia

Image

Image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s