Coming back from USA

Ja des de Catalunya, escric l’última entrada del blog. El dia d’avui és fàcil d’explicar: vol de Chicago a Madrid i vol de Madrid a Barcelona. Aquest cop sí que el jet-lag afecta!

Image

Però aquesta entrada no és per explicar el dia d’avui sinó per mirar enrere i recordar tot el que hem fet en aquest viatge. Al fer-ho, em venen a la memòria molts tipus de records, però tots molt positius, gratificants i inoblidables.

En aquestes tres setmanes als EUA he après moltes coses: com funciona el seu sistema educatiu i penal, vam conèixer a departaments de bombers i de policia, que les persones que tenen menys et regalen el seu millor somriure, la gran convivència entre les diferents ètnies de qualsevol edat i sexe… i tot això et fa reflexionar i sobretot madurar i créixer com a persona.

Per aquesta raó, m’agradaria donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta beca, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar i, en especial, al Joey Jonsson, que ens ha acompanyat en aquestes tres setmanes úniques. MOLTES GRÀCIES!! Amb aquesta beca heu fet possible que l’esforç dels últims cursos es vegi recompensat i això realment s’agraeix moltíssim, sobretot de la manera en que ho recompenseu. Aquest viatge ha sigut molt més del que mai hagués pogut imaginar, totes les experiències viscudes i la gent que he conegut. No hi ha paraules per descriure realment el que m’ha impactat i agradat aquest viatge, i sobretot per agrair que s’hagi fet possible!

Moltíssimes gràcies a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s