Home?

Aquesta és la última entrada a escriure en aquest blog i, tot i que sempre ens queixàvem a l’hora de fer-lo, ara em provoca nostàlgia saber que no n’hauré d’escriure més ja que això significa que aquest somni s’ha acabat i que, com sempre, toca despertar.

Me’n duc uns records magnífics, un munt d’experiències viscudes: algunes impactants com la visita a la presó, algunes espontànies com el passeig amb canoa o la visita als bombers de Chicago, algunes màgiques com la participació al menjador social en el qual ens van ensenyar que la gent no alimenta l’odi a causa de la seva desgràcia sinó que està agraïda davant d’aquells que els fan més fàcil la situació…

La veritat és que, digui el que digui, mai podré agrair aquesta oportunitat donada: així realment sents que els esforços fets durant el curs valen la pena. En primer lloc vull donar les gràcies a l’Ajuntament per oferir tal premi als estudiants, trobo que és una gran forma d’incentivar una millora en el seu rendiment acadèmic. Per últim i molt especialment vull agrair al Joey haver fet d’aquestes 3 setmanes una de les millors experiències de la meva vida (per no dir la millor); realment ha sigut un viatge impressionant!

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM QUE HO HA FET POSSIBLE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s