Dia 15: Cliff walk to Bray + Activitat

El dia d’avui ha estat un dia dels ben complerts. Per començar, per ser dimecres, ens ha tocat classe de 10 a 13:15, en acabar hem dinat el que ens havien posat les famílies i, ràpidament, a les 14 hem agafat l’autobús en direcció a Bray, on ens ha esperat un bon passeig arran d’uns penya-segats, amb unes vistes impressionants.

Penya-Segats

En acabar el passeig hem arribat a una zona on hi havia atraccions i on hem pres uns gelats i unes crepes delicioses!!

Passeig de Bray

Concentrats amb un vídeo

Quan hem tornat a Aughrim a les 18, com havíem de tornar-hi a les 20, hem pensat que enlloc d’anar cadascú a casa seva, millor quedar-nos sopant alguna cosa pel poble, així que hem anat al take away d’Aughrim (bàsicament l’únic restaurant del poble), i la Queralt i jo hem sopat una hamburguesa mentre que els Marcs s’han demanat una pizza.

Bella pizza

A les 20 hem tornat al pavilion, on s’imparteixen les classes i, allà, ens hem trobat amb tots els altres alumnes una altra vegada, i amb la Laura, la noia que viu amb la Queralt, que ha decidit apuntar-s’hi. Com que era un dia especial, ja que un gran grup de catalans marxen dijous, han preparat unes cançons per tal de cantar-les tots junts i un pica-pica, i com es veurà a la fotografia, els Marcs han estat amb el professor tocant la guitarra. Finalment, a les 10 hem marxat a casa i ara estem tots morts, avui ha estat un gran dia!

Uns Guitarreos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s