Tornada a casa.

Imatge

Avui ha sigut oficialment l’últim dia.

Les famílies ens han portat al bus a les nou del matí i ens hem acomiadat d’elles, que eren les últimes persones que ens quedaven per a dir adéu.

IMG_20160727_084343[1]

Aquí estic jo amb la Fia, la gossa de la família abans de marxar (segons m’han dit ara m’està buscant i em troba a faltar).

IMG_20160727_091316[1]

Última foto d’Irlanda amb el Peter i la Jenna.

Una vegada hem arribat al aeroport ens han deixat que ens les apanyéssim nosaltres sols. A l’hora de de passar pels controls hem pitar el detector de metalls l’Eloy, la Mariona i jo; després la Carla i jo ens han tingut que revisar les bosses pels raigs X (a mi se m’havia de  treure el portàtil i a la Carla li han confós un teclat amb una tauleta de drogues).

Malgrat això hem aconseguit arribar al vol, que ha sortit amb casi una hora de retràs, i sortir d’Irlanda.

Al arribar a Barcelona ens estaven esperant les nostres famílies de veritat al aeroport i cadascú s’ha anat cap a casa seva. Demà ens tornarem a trobar a la radio.

IMG-20160727-WA0013[1]

Foto que m’ha fet el meu pare d’estranquis al sortit de la terminal.

Irene.

La Laura i la Julia a l’aeroport

Imatge

La Laura i la Julia

La Laura, la Julia i en Joey, han sortit des de l’aeroport de BCN a les 11:40 h d’aquest matí via Londres amb direcció a Chicago, on arribaran aproximadament a les 18:00 hora local.

Esperem amb moltes ganes poder llegir les seves aportacions al bloc per a poder conèixer de primera ma les seves experiències.