Presentació

El 4 de juny es va fer entrega de la primera beca “Llengua i cultura als EUA, a l’estat de Wisconsin”, organitzada per la Regidoria de Joventut amb l’objectiu d’incentivar l’esforç a l’estudi. Els premiats han estat la Irene Marcelo Martín, de l’IES Pere Ribot, i l’Eloi Cañamero Giró, de l’IES Vilatzara.

El premi de la beca és una estada durant el mes de juliol a l’estat de Wisconsin, al nord-est dels EUA, on a més de practicar l’anglès els alumnes podran conèixer de primera mà la cultura i la política americana. Aquesta beca, la primera, s’ha adreçat als alumnes de Vilassar de Mar (empadronats al municipi) de segon de batxillerat de l’IES Vilatzara i l’IES Pere Ribot i ha premiat els estudiants, un de cada centre, amb les millors notes de l’expedient acadèmic del curs actual.

La beca està dins d’una de les línies d’actuació del Pla local de joventut 2009-2011, l’anomenada “autonomia i emancipació”, on s’inclou el programa de formació a l’estranger. Aquesta beca està pensada per afavorir l’esforç dels joves estudiants de batxillerat i promocionar l’intercanvi de cultures.

Des de les regidories de Noves Tecnologies i Joventut s’ha proporcionat aquest bloc als estudiants per tal que puguin anar explicant les seves vivències a través de la Xarxa.

Deixa un comentari